top of page

Kurzy

Nabídka unikátních kurzů, které vznikly ve spolupráci s

Gourmet Academy a Chef Arena.

Můžete se těšit na individuální přístup, krásné prostředí, ve kterém se budete cítit jako doma a příjemnou atmosféru.

Moc rád Vás uvidím!

FullSizeRender 76.jpg

Dort Mt. Blanc

Kurz, kde se naučíte tajemství nadýchaného a šťavnatého korpusu. Dva druhy skvělých krémů, ale především techniky moderního zdobení dortů a základy modelování z taženého karamelu.

Odnesete si promyšlený a do detailu zpracovaný dort, inspirovaný slavným dezertem Mont Blanc.

Pohankový korpus prolitý skořicovým sirupem, plněný svěžím krémem z čerstvého sýra a brusinek, obmazaný ruským máslovým krémem s kaštanovým pyré, ozdobený unikátní cukrovou dekorací.

Minidezerty

Pod rukami Vám vzniknou pistáciové financiery s koriandrem a mučenkou, kakaové baby ochucené pomeranči a Grand Marnier, ovesné chessecakes s ostružinami a brandy, madlenky s levandulovou pěnou.

Osvojíte si přípravu různých textur od crumble až po mousse, techniku velvet efektu.

FullSizeRender 77.jpg
FullSizeRender 81.jpg

CROQUEMBOUCHE JAHODY & PROSECCO

Upečte si pod mým vedením tuto věž z malých větrníčků, která právem patří k vrcholům francouzské cukrařiny.

Naučíme se správnou přípravu a pečení odpalovaného těsta, ukážeme si techniku craquelin, připravíme si žloutkový krém s fazolí tonka a proseccem, lehký krém z jahod a ricotty. Vše nakonec zkompletujeme do podoby elegantní věže ozdobené jemnou pavučinou z isomaltu.

bottom of page