Kurzy
Nabídka unikátních kurzů, které vznikly ve spolupráci
s Gourmet Academy.
Můžete se těšit na individuální přístup, krásné prostředí, ve kterém se budete cítit jako doma, a příjemnou atmosféru.
Moc rád Vás uvidím!

Dort Mt. Blanc
Kurz, kde se naučíte tajemství nadýchaného a šťavnatého korpusu. Dva druhy skvělých krémů, ale především techniky moderního zdobení dortů a základy modelování z taženého karamelu.
Odnesete si promyšlený a do detailu zpracovaný dort, inspirovaný slavným dezertem Mont Blanc.
Pohankový korpus prolitý skořicovým sirupem, plněný svěžím krémem z čerstvého sýra a brusinek, obmazaný ruským máslovým krémem s kaštanovým pyré, ozdobený unikátní cukrovou dekorací.

Minidezerty vol. 2
Čeká nás heřmánkovo-citronové tacos, jeptišky plněné šípkovo-malinovým gelem a krémem Diplomat s růží, čokoládový věneček s kmínem a rekonstruovaná Schwarzvald tartaletka…
Naučíte se zvládnout odpalované těsto, které doplníte o barevný croustillant. Pracovat budete i s křehkým těstem a meringuem. Stihnete celkem 4 druhy krémů i ovocný gel a prostor dostane také trénink zdobení trezírovací špičkou nebo technologické vychytávky kolem čokoládové polevy.
Slané & plněné
Naučíte se postup přípravy dokonalého kynutého těsta na brioche, těsta budete ochucovat, barvit… Připravíte slané gely i želé na bázi agaru. A nakonec dotáhnete slané kynuté těsto ještě perfektními náplněmi.
Fougasse vás nadchne kombinací karamelizované cibule, kozího sýru a římského kmínu. Bandoury naplníte kachním kofitem, gorgonzolou a pošírovanými hruškami. A slané koláče skvěle doplní škvarky, kysané zelí i gel ze zelné šťávy.


Mooncake
Mám pro Vás unikátní 3D dort ve tvaru Měsíce v úplňku a naučím vás při jeho přípravě pracovat tak, jak peču sám své instagramové dorty. Zvládnete výzvy kulovitého tvaru, zaměříte se na práci s čokoládou v různých podobách. Budete si hrát s detaily, velvet efektem, metalickým zdobením. Kokosová bublanina s ananasem, tatarák z ananasu a bílého rumu a lehký kokosový krém. Tohle bude intergalaktický zážitek!
Rodinné zlato
Na tomto kurzu vás naučím, jak z tradičních receptů vytvořit jedinečné zážitky. Připravíte si například borůvkové koláče s ricottou, limoncellem a tymiánem, mandlové hnětýnky s italským meringuem a pomeranči, a nakonec kořeněné pracny podávané s créme Chantilly a jablky v cideru. Nechte se inspirovat a objevte kouzlo rodinných receptů v novém světle!
